Vjenne pakt uut!

Woensdag 18 en donderdag 19 september

Vjenne pakt uut!

Vriezenveense winkeliers en ondernemers nodigen u uit naar de Vjenne pakt uut! dagen te komen waarbij u vragen kunt stellen en langs kunt lopen bij verschillende stands. Op deze pagina leest u precies wat voor onderdelen er zijn op deze Vjennedagen en wat er allemaal te doen is op de ondernemersbeurs!

Woensdag 18 september

Vjenne pakt uut!

Tijdstip Evenement
15:00 - 16:00 Kennismaking bedrijvenwereld
15:00 - 16:00Inloop en welkomstwoord
16:00 - 17:00 Ondernemerstafel
17:00 - 18:00 Ondernemerstalk
18:30 - 20:00Henk-Jan Koershuis
20:00 - 20:15Presentatie
20:15 - 21:00Veiling voor het goede doel

Beurspodium (feesttent)

Vjenne pakt uut! (KIDS)

Bij Vjenne pakt uut kids wordt er kennis gemaakt met de bedrijvenwereld door middel van een aantal vragen te stellen aan ondernemers bij een stand.

Ondernemerstafel

Tijdens de beurs nemen een aantal ondernemers plaats aan de ondernemerstafel op het podium. Onder leiding van presentator Dean van het Laar gaan de ondernemers in gesprek over vraagstukken die te maken hebben met innovatie en technologie.

Ondernemersbeurs

Tijdens de ondernemersbeurs wordt het podium gehost door het Ondernemers Magazine Twenterand in samenwerking met het Ondernemershuis Twenterand. Deze ondernemersbeurs is eenmalig verplaatst door het Kennis Event Twenterand naar het Manitobaplein zodat iedereen kan beleven hoe deze kennissessies en de events in zijn werk gaan.

Kennissessie

Bij het beurspodium zijn er kennissessies waarbij er gelegenheid is om kennis te delen met andere ondernemers, om andere ondernemers te ontmoeten, en vragen te stellen tijdens de ondernemerstafels.

Henk-Jan Koershuis

Henk-Jan Koershuis gaat spreken over de explosieve groei van SportvoedingWebshop.com en zijn nieuwe boek 'de beste verliezer' voor een gezonder Nederland.


Veiling voor het Noordik

Bij de ondernemersbeurs zal het Noordik afsluiten met een veiling voor het goede doel.

Donderdag 19 september

Vjenne pakt uut!

Tijdstip Evenement
15:00 - 16:00 Inloop en welkomstwoord
16:00 - 17:00 Ondernemerstafel
18:00 - 19:00 Live Cooking Ineke Jansen
19:00 - 20:00 Ondernemerstalk
20:00 - 21:30 Arjen Boekhold over ketenregie

Beurspodium (feesttent)

Ondernemerstafel

Tijdens de beurs nemen onderstaande ondernemers plaats aan de ondernemerstafel op het podium. Onder leiding van presentator gaan de ondernemers in gesprek over vraagstukken die te maken hebben met innovatie & technologie en wat dit betekend voor de toekomst. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen vanuit het publiek.

Ondernemerstalk

Bij de ondernemerstalk worden diverse ondernemers geïnterviewd op het podium.


Radenbijeenkomst

Donderdagavond 19 september zijn de raadsleden van alle gemeenten in Twente aanwezig op een bijzondere radenbijeenkomst in Vriezenveen. De avond voor genodigden heeft als thema "Innovatief en duurzaam ondernemerschap in Twente".