Kookboek

Speciaal voor 650 jaar Vriezenveen

Het kookboek ter ere van

650 jaar Vriezenveen

Voor het vieren van 650 jaar Vriezenveen maken grafisch ontwerper Jouke Zomer, fotografe Petra Holland en schrijfster Nienke Ploeger een kookboek ter ere van het bestaan van 650 jaar Vriezenveen. Zij koppelen heerlijke gerechten aan persoonlijke verhalen en tonen dit met prachtige beelden en sterke teksten in een prachtig opgemaakt boek. Wie zijn de inwoners van Vriezenveen, en welk verhaal hebben zij te vertellen? Eind dit jaar kun je het lezen in het enige echte kookboek van Vriezenveen, want achter elk gerecht schuilt immers een verrassend, authentiek of origineel verhaal!

Lees meer op www.kookboekvriezenveen.nl


Recepten

Het kookboek zal bomvol staan met de lekkerste recepten. Denk hierbij aan het eeuwenoude familierecept van jouw oma of opa, de heerlijke quiche van de buurvrouw, de goed gevulde salades van je moeder, de lekkere stamppotten van je partner, of de beste vleesmarinades die je zelf als BBQchef in de zomer altijd maakt! En wat dacht je van smakelijke koekjes, taartjes en desserts om je vingers bij af te likken? 

Verhalen

Het wordt niet zomaar een kookboek, maar een exclusief en bijzonder tafelboek. Dit speciale boek leg je in de woonkamer zodat het gezien en gelezen wordt! Een afspiegeling van het Vriezenveen van nu, waaraan jij als inwoner je bijdrage kunt leveren. Verrassend, origineel en inspirerend. En over 50 jaar? Hoe leuk is het om dan persoonlijke verhalen en recepten van de Vriezenveense inwoners van nu terug te lezen?! Deel het jouwe!